Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maggie Gyllenhaal poseert voor Agent Provocateur

Shownieuws

Maggie Gyllenhaal is het nieuwe gezicht van Agent Provocateur. De 29-jarige actrice volgt daarmee Kate Moss op, wier contract deze zomer niet werd verlengd.

Maggie Gyllenhaal is het nieuwe gezicht van lingeriemerk Agent Provocateur. De 29-jarige actrice volgt daarmee topmodel Kate Moss op, die deze zomer te horen kreeg dat haar contract met het bedrijf niet verlengd werd.

Serena Rees, mede-oprichter van het Britse lingeriemerk, is dolblij met het nieuwe boegbeeld. "Maggie is geen voor de hand liggend sekssymbool", vertelt ze in de Britse krant Daily Mail. "Ze heeft een interessante look, ze is zelfverzekerd en mooi op een manier die niet bedreigend is. Dat maakt haar aantrekkelijk voor mannen en voor vrouwen."

Op de foto's poseert Gyllenhaal in sexy lingerie, onder meer terwijl ze in bad ligt. Op een andere foto is ze met handboeien vastgebonden op een stoel en kijkt ze uitdagend de camera in. De campagnefoto's zijn duidelijk geïnspireerd op de gedurfde rol van Maggie in de film 'The secretary', waarin ze een timide secretaresse speelt die een sm-relatie met haar baas begint.

Agent Provocateur heeft een grote schare bekende fans. Paris Hilton, Christina Aguilera, Carmen Electra, maar ook Fiona Hering en Beertje van Beers zijn dol op de sexy lingeriesetjes. Behalve Kate Moss poseerden eerder Kylie Minogue en Dita Von Teese voor het lingeriemerk.

Maggie Gyllenhaal komt uit een creatieve familie. Vader Stephen is een regisseur, moeder Naomi is schrijfster en broer Jake is een succesvolle acteur. Maggie werd bekend door haar rollen in films als 'Donnie Darko', 'World Trade Center' en 'Stranger than fiction'. Ze is verloofd met acteur Peter Sarsgaard. De twee hebben een elf maanden oud dochtertje, Ramona.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen