Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse wil niet dood

Shownieuws

Amy Winehouse en Blake Fielder-Civil willen er alles aan doen om niet voortijdig onder de zoden te verdwijnen. "We eindigen niet als Sid en Nancy", zegt Amy.

Amy Winehouse en haar echtgenoot Blake Fielder-Civil willen er alles aan doen om niet voortijdig onder de groene zoden te verdwijnen. "We eindigen niet als Sid en Nancy", zei Amy tegen de Britse krant The Sun.

Haar schoonvader zei onlangs te vrezen dat het stel zou eindigen als de zanger Sid Vicious, van de punkband Sex Pistols, die zijn vriendin Nancy Spungen doodstak en kort daarop stierf aan een overdosis.

Amy en haar man Blake keerden maandag terug in Londen na een vakantie op het tropische eiland St. Lucia. De twee ontvluchtten de media-aandacht die ontstaan was nadat de 23-jarige zangeres en haar man met bebloede kleding en vol blauwe plekken door de straten van Londen zwalkten. Ze waren elkaar na een ruzie te lijf gegaan in een hotel. Eerder belandde de 'Rehab'-zangeres in het ziekenhuis na een kennelijke overdosis drugs en drank, al sprak haar woordvoerder van oververmoeidheid.

"We ontkennen alle speculaties over drugsgebruik", zegt Blake. "We geven toe dat we de laatste tijd alles een beetje uit de hand hebben laten lopen, maar we gaan er nu voor zorgen dat we ons leven weer op orde krijgen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen