Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Amelle splijtzwam in Sugababes'

Shownieuws

Het is niet allemaal koek en ei bij de Sugababes. Mogelijk wordt Amelle binnenkort uit de groep gezet. Ze zou zich niet professioneel gedragen.

Het is niet allemaal koek en ei bij de Sugababes. Amelle Berrabah zou binnenkort wel eens uit de groep kunnen worden gezet. De andere twee meiden, Keisha Buchanan en Heidi Range, hebben het volgens The Sun helemaal gehad met haar. Zo zou Amelle vaak te laat komen bij opnamen en raakte ze onlangs betrokken bij een vechtpartij in een bar.

Keisha en Heidi zouden in het geheim al audities hebben gehouden om een opvolgster te vinden voor Amelle. Mocht zij de groep inderdaad verlaten, dan is het vierde keer dat die van samenstelling verandert in zes jaar. Amelle verving vorig jaar het oorspronkelijke groepslid Mutya Buena. Zij wilde verder als solozangeres.

Keisha en Heidi hebben het nieuwste lid onvoorwaardelijk gesteund toen haar vriend werd beschuldigd van het verkrachten van haar zusje. Freddie Fuller, met wie Amelle een relatie had, werd eerder dit jaar verhoord in de verkrachtingszaak. Inmiddels is de relatie verbroken.

Sugababes brak in Nederland in 2000 door met het nummer 'Overload'. Ook had de groep hits als 'Round round' en 'Hole in the head'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen