Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Publieke omroep begint seizoen goed

Shownieuws

De publieke omroep is het nieuwe televisieseizoen maandag goed begonnen. Zo trok de nieuwe aflevering van consumentenprogramma Radar ruim 1,5 miljoen kijkers.

De publieke omroep is het nieuwe televisieseizoen maandag goed begonnen. Zo trok de eerste nieuwe aflevering van consumentenprogramma Radar ruim anderhalf miljoen kijkers. Memories Tour d'Amour van Anita Witzier hield ruim 1,4 miljoen mensen aan de buis gekluisterd. De nieuwe politieserie Flikken Maastricht, met Angela Schijf en Victor Reinier, trok bijna 1,3 miljoen kijkers. De drie programma's waren te zien op Nederland 1.

Ook de eerste aflevering van dit seizoen van Pauw en Witteman deed het met bijna 1,1 miljoen kijkers goed. De Wereld Draait Door, dat maandag eveneens weer van start ging, trok 660 duizend kijkers.

Op RTL 5 gingen twee van de voormalige Tien-presentatoren aan de slag. Beau van Erven Dorens kon met Deal or no Deal rekenen op de aandacht van 339 duizend mensen en Bridget Maasland trok 389 duizend kijkers met 'Hoe word ik een New Yorkse vrouw'. Vast RTL 5-gezicht Robert Jensen trok met zijn talkshow Jensen 398 duizend kijkers.

Het best bekeken programma van de avond was maandag als zo vaak het NOS Journaal van 20.00 uur. Daar keken bijna 1,7 miljoen Nederlanders naar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen