Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fan valt Brad Pitt aan in Venetië

Shownieuws

Ondanks het feit dat hij gelukkig lijkt te zijn met Angelina Jolie, moet Brad Pitt de fans van hem afslaan. In Venetië vloog een groupie hem onlangs om de nek.

Hoewel hij al jaren gelukkig lijkt met Angelina Jolie, moet Brad Pitt nog altijd de vrouwelijke fans van zich af slaan. Tijdens het Filmfestival van Venetië vloog een groupie hem om de nek, terwijl hij handtekeningen uitdeelde aan fans. Ruw trok de brunette hem aan zijn nek, is te zien op een video van de website TMZ.

Aangezien de 43-jarige filmster was omringd door beveiligingspersoneel, duurde de omhelzing niet lang. Binnen enkele seconden werd de overenthousiaste fan ruw weggesleurd, waarop de verward ogende Pitt doorging met het uitdelen van krabbels.

Het incident zal Pitt hebben gesterkt in zijn mening over het sterrendom. De acteur was in de Italiaanse stad ter promotie van zijn nieuwste film 'The assassination of Jesse James by the coward Robert Ford'. De historische film verkent de sterrenstatus van de negentiende-eeuwse crimineel Jesse James. "Hij was destijds één van de grootste sterren van Amerika en het grappige is dat het nu niet eens zoveel anders is dan toen", zei de acteur tegen persbureau Associated Press.

Ook toen deden roddels en onwaarheden de ronde over sterren, meent Pitt. "Veel was verzonnen en sappiger gemaakt", zei hij. "Weinig was op de waarheid gebaseerd en zelfs na zijn dood, zoals we ook zagen bij Anna Nicole Smith, kwam er nog veel los."

Het Filmfestival van Venetië duurt nog tot en met zaterdag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen