Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fatima Moreiro en Raemon Sluiter een stel

Shownieuws

Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter zijn een stel. De hockeyster en de tennisser kenden elkaar al langer, maar pas vorige maand sloeg de vonk over.

Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter zijn een stel. De hockeyster en de tennisser kenden elkaar al langer, maar pas vorige maand sloeg de vonk over. Dit tot groot ongenoegen van de ex-vriend van Fatima, de Canadees Rob Short, met wie ze tot enkele dagen geleden samenwoonde en met wie het pas sinds begin vorige maand uit is.

Toen Short ten gehore kwam dat Fatima nu al een ander heeft, gooide hij uit woede al haar spijkerbroeken uit het raam. Het stel had dan ook zelfs al trouwplannen. "We hebben nooit de moeite genomen om er werk van te maken", zegt Fatima nu in De Telegraaf. "Met als excuus dat we het te druk hadden. Maar uiteindelijk klopten onze harten onvoldoende voor elkaar."

De 29-jarige blondine is nu gelukkig met Sluiter, die ze vaak ziet. "Het is nog wel heel pril", voegt ze daaraan toe.

Moreira de Melo speelt voor de Nederlandse hockeyploeg, maar is ook bekend als zangeres en uit de Rabobankreclame. Door de website Mokkels.nl werd ze eerder dit jaar uitgeroepen tot Babe of the Year. Binnenkort komt gaat er een documentaire over Fatima draaien in de bioscopen, 'Goud'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen