Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Musicalster verbijsterd over vrijspraak ex

Shownieuws

Ryan van den Akker is verbijsterd dat haar ex-vriend vorige week wegens gebrek aan bewijs is vrijgesproken van mishandeling. Dat vertelt zij in Shownieuws.

Ryan van den Akker is verbijsterd dat haar ex-vriend vorige week wegens gebrek aan bewijs is vrijgesproken van mishandeling. Dat vertelt zij maandag in het SBS-programma Shownieuws. Haar ex-vriend Matthijs zou de musicalster en haar dochter jarenlang hebben geterroriseerd.

De 47-jarige actrice, die rollen speelde in musicals als 'Cyrano' en 'Elisabeth' vertelt dat de mishandeling vrij vroeg in de relatie is begonnen. "Huiselijk geweld sluipt er langzaam in", vertelt ze. "Je hebt het in het begin niet door."

Niet alleen Van den Akker was slachtoffer van de mishandelingen, ook haar 11-jarige dochtertje had het zwaar te verduren. "Mijn zoon was zijn prins, die spaarde hij", vertelt Ryan. "Mijn dochter heeft het verschrikkelijk moeilijk gehad. Hij zette haar een keer op de rand van het bed en vertelde haar dat ze beter dood kon zijn."

Als Ryan ingreep, kreeg ze zelf de volle laag van de 29-jarige Matthijs. Uiteindelijk pakte Ryan haar boeltje en ging, met haar twee kinderen, bij hem weg. "We hebben vier maanden rondgezworven. We zijn ontzettend goed opgevangen door vrienden en familie, maar nu hebben we gelukkig sinds een half jaar een eigen huisje."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen