Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Diddy geeft opnieuw 'legendarische' White Party

Shownieuws

Op de jaarlijkse White Party van Sean 'Diddy' Combs waren zelfs varianten op wit uit den boze. De vrouw van Billy Joel werd de deur gewezen. Ze had crème aan.

(Novum/AP) - Op de jaarlijkse White Party van Sean 'Diddy' Combs waren zelfs varianten op de dresscode wit uit den boze. Dus werd de vrouw van zanger Billy Joel zonder pardon de deur gewezen door de modepolitie. Ze verscheen zondag in een jurk in een crèmetint op -hoe kan het ook anders- de witte loper.

In voorgaande jaren werd het feest van de hiphopmagnaat gehouden in St. Tropez, maar dit jaar verkoos Diddy zijn eigen huis op Long Island. "Dit feest heeft een legendarische status", klopte de 37-jarige rapper zichzelf op de borst. "En het is best moeilijk om een feest te geven dat aan die status weet vast te houden." Toch lukte het hem ook dit jaar weer, vond hij zelf althans. "Dit was een van de beste drie feesten die ik ooit heb gegeven."

Onder de genodigden bevonden zich traditiegetrouw veel sterren. Zo gaven onder anderen Mariah Carey, Busta Rhymes, Donna Karan, Ashley Olsen en Tommy Lee acte de présence.

Overigens had Diddy wel het fatsoen rekening te houden met gasten die zich naar zijn smaak niet wit genoeg hadden aangekleed. Voor hen was er witte kleding beschikbaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen