Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Birkhead en Stern waren geliefden'

Shownieuws

Larry Birkhead en Howard K. Stern waren geliefden. Dat blijkt uit een onthullend boek over het leven van Anna Nicole Smith, dat binnenkort verschijnt.

Larry Birkhead en Howard K. Stern waren geliefden. Dat beweert journalist Rita Cosby in een onthullend boek over het leven van de overleden Anna Nicole Smith, dat binnenkort verschijnt. Dat meldt de New York Daily News.

In 'Blonde ambition: the untold story behind Anna Nicole Smith's death' schrijft Cosby dat Anna Nicole en goede vriendin Jackie Hatten Birkhead en Stern betrapten met hun broek op de enkels. "Hun lichamen waren helemaal in elkaar verstrengeld", zou Hatten aan de schrijfster hebben verteld.

Ook zou de blondine, die op 8 februari overleed na een overdosis medicijnen, hebben geweten dat Larry Birkhead en Howard K. Stern homoseksueel waren. Toch koos ze Birkhead als minnaar, omdat ze haar zinnen zou hebben gezet op een blonde baby met blauwe ogen.

Stern wordt afgeschilderd als een jaloerse geldwolf. Hij zou haar ook hebben voorzien van drugs. "Hij was de apotheker van Anna Nicole", vertelt een ex-vriend van Smith in het boek.

In het boek worden de twee voormalige geliefden van de playmate ervan beschuldigd dat ze het op een akkoordje hebben gegooid na de dood van Smith. Stern zou de voogdij over Dannielynn niet aanvechten als hij tot executeur van de nalatenschap van Anna Nicole zou worden benoemd.

Birkhead, de biologische vader van Dannielynn, is woedend over de uitlatingen in het boek. "Het zijn allemaal leugens", briest hij. "Ik ga Rita Cosby aanklagen." Ook de advocaat van Stern laat weten dat hij stappen gaat ondernemen.

De 34-jarige Birkhead heeft ook nog iets leuks in het vooruitzicht. Zaterdag viert hij de eerste verjaardag van zijn dochtertje. De verjaardagsfuif vindt plaats in Louisville, waar Birkhead en Anna Nicole Smith, de moeder van Dannielynn, elkaar hebben ontmoet. OK! Magazine heeft de exclusieve rechten op de foto's van het feestje gekocht. Het blad legt ruim 1,2 miljoen euro neer voor de kiekjes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen