Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gooische Vrouwen weer vol liefde, lust en bedrog

Shownieuws

Fans van Gooische Vrouwen kunnen hun hart ophalen: in het nieuwe seizoen loopt de serie over van de lust en bedrog. Op 19 september begint de show op RTL 4.

Fans van Gooische Vrouwen kunnen hun hart ophalen: in het nieuwe seizoen loopt de dramaserie weer over van de liefde, lust en bedrog. Door de overname van Tien door RTL, is de derde reeks van de serie van Linda de Mol op 16 september voor het eerst te zien op RTL 4.

Opnieuw komen alle perikelen in het leven van de decadente vrouwen Cheryl, Willemijn, Claire en Anouk aan bod, die worden gespeeld door Linda de Mol, Annet Malherbe, Tjitske Reidinga en Susan Visser.

In de laatste aflevering van het tweede seizoen was te zien hoe de man van Cheryl een auto-ongeluk krijgt met zijn minnares, terwijl zij ligt te bevallen. Ook moet gaan blijken of Claire wel gelukkig blijft met haar nieuwe liefde Ernst, of het Anouk lukt minder afhankelijk te zijn van seks en of Willemijn zich als weduwe wel redt.

Op 9 september wordt een compilatieaflevering uitgezonden van de eerste twee seizoenen van Gooische Vrouwen, dat is bedacht door Linda de Mol. De serie trok op Tien wekelijks meer dan een miljoen kijkers en was daarmee een van de weinige succesjes van de zender van John de Mol.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen