Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sterren in duet met André Hazes in nieuwe RTL-show

Shownieuws

In een nieuw programma op RTL 4 zingen bekende artiesten duetten met André Hazes. Onder anderen Gerard Joling, Guus Meeuwis en Trijntje Oosterhuis doen mee.

In een nieuw programma op RTL 4 gaan bekende artiesten duetten zingen met André Hazes. Daarbij gaat het niet om de minste zangeres en zangeressen. Gerard Joling, Guus Meeuwis, René Froger, Trijntje Oosterhuis, Wolter Kroes en Xander de Buisonjé hebben al toegezegd, zo heeft de zender bevestigd. Mogelijk doet ook Paul de Leeuw mee.

Rachel Hazes, de weduwe van de in 2004 overleden volkszanger, heeft haar goedkeuring aan de show gegeven. Zodoende doen ook Hazes' kinderen Roxeanne en Dré mee. Roxeanne, die eerder in 'So you wannabe a popstar' al aantoonde over goede zangkwaliteiten te beschikken, gaat 'Wees zuinig op mijn meissie' zingen. Dré zal 'Bedankt mijn vriend' ten gehore brengen.

Aanleiding voor het programma zou het postume duet met Hazes zijn waarmee Gerard Joling onlangs bovenaan de hitlijsten kwam te staan, 'Blijf bij mij'. Hoe de show gaat heten en of de duetten ook op cd zullen verschijnen, kon een woordvoerder van RTL maandag nog niet zeggen. Het programma is nog dit najaar te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen