Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad en Angelina klaar voor vijfde kind

Shownieuws

Brad Pitt en Angelina Jolie zijn klaar voor nog een kind. Het stel heeft al vier kinderen. Of de vijfde telg opnieuw een adoptiekind wordt, zei de acteur niet.

(Novum/AP) - Brad Pitt en Angelina Jolie zijn klaar voor nog een kind. Dat zei de 43-jarige Pitt zondag op het filmfestival van Venetië, waar hij is om zijn nieuwe film 'The assasination of Jesse James' te promoten. Het hele zeskoppige gezin Pitt-Jolie was naar het Lido, het eilandje voor de kust van Venetië, afgereisd, waar het festival jaarlijks wordt gehouden.

Het acteurskoppel heeft al vier kinderen, van wie dochtertje Shiloh van vijftien maanden het enige biologische kind is. De anderen kinderen zijn geadopteerd uit Cambodja, Ethiopië en Vietnam. Of het vijfde kind ook geadopteerd wordt, zei de acteur niet.

Ook vertelde Pitt dat het vaderschap ontzettend leuk is en goed voor zijn werk als acteur, hoewel hij minder slaapt dan voorheen. "Ik heb nog nooit zo gelachen", antwoordde hij op de vraag hoe het is om in zo'n korte tijd vader te worden van vier kinderen. "Ik vind het geweldig en kan niks leukers aanraden, hoewel het woord slaap in mijn vocabulaire niet meer voorkomt. De kinderen maken mij als mens een stuk efficiënter", zei hij. "Als ik werk, moet ik me echt focussen omdat ik weet dat ik minder tijd heb om iets voor elkaar te krijgen. En eigenlijk ben ik daar wel blij mee."

'The assasination of Jesse James' dingt zaterdag mee naar de Gouden Leeuw voor de beste film van het jaar. In de internationale jury zit ook de Nederlandse filmmaker Paul Verhoeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen