Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sharon Osbourne is wraakzuchtige viespeuk'

Shownieuws

Sharon Osbourne is een roddeltante, die uit wraak nogal eens wat vieze stunts heeft uitgehaald. Dat zegt haar broer David Arden in News of the World.

Sharon Osbourne is een roddeltante, die uit wraak nogal eens wat vieze stunts heeft uitgehaald. Zelfs haar beroemde vrienden spaart ze niet. Dat zegt haar broer David Arden in de Britse krant News of the World.

Een van de beste vrienden van de 54-jarige Sharon, Elton John, zou zich ooit de woede van de felle vrouw van rocker Ozzy Osbourne op de hals hebben gehaald. "In de jaren zeventig, voordat Sharon Ozzy ontmoette, waren Elton en Sharon verliefd op dezelfde man", vertelt David, die al jaren gebrouilleerd is met zijn beroemde zus. "Toen Elton degene was die de jongeman in zijn bed wist te krijgen, was Sharon woest."

Uit wraak zou Sharon naar de villa van Elton in Beverly Hills zijn gegaan. "Ze deed een grote boodschap op de oprit van de zanger en veegde het daarna uit over de Rolls Royce van Elton", onthult de 56-jarige David. Elton heeft nooit geweten dat het Sharon was die zijn auto bevuilde. Ze zijn nog steeds dikke vrienden.

Jaren later trouwde Sharon met Ozzy. Ze liet hem eens arresteren, toen hij in een dronken bui had geprobeerd om haar te wurgen. "Ik stuurde Ozzy een briefje, waarin ik schreef dat hij zich niet moest laten kisten door mijn zus", herinnert Arden zich. "Enkele dagen later ontving ik een doosje van juwelier Tiffany's met daarin mijn handgeschreven briefje, die ze als toiletpapier had gebruikt."

De vrouw van Ozzy Osbourne staat erom bekend dat ze haar mening niet onder stoelen of banken steekt. Sterren als Sting, Madonna, Victoria Beckham en Courtney Love maakten al eens kennis met de scherpe tong van de donkerharige Sharon.

Volgens haar broer moeten ook sterren die ze tot haar vriendenkring rekent, zoals Sarah Ferguson en Robbie Williams, oppassen met wat ze haar toevertrouwen. "Ze vertelt zelfs de meest intieme geheimen van haar vrienden zonder blikken of blozen door, om de lachers op haar hand te krijgen."

Sharon Osbourne werd bekend door de reallifesoap The Osbournes, waarin vanaf begin 2002 het dagelijkse leven van het gezin Osbourne werd getoond. Ze heeft samen met manlief Ozzy drie kinderen: Aimee, Kelly en Jack.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen