Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Spice Girls oefenen danspasjes apart'

Shownieuws

De Spice Girls werken apart aan hun danspasjes. De zangeressen hebben meerdere choreografen nodig, omdat ze de agenda's niet op elkaar afgestemd krijgen.

De Spice Girls gaan niet samen aan de slag om de meest sexy danspasjes in te studeren. Ze hebben een team van dansinstructeurs nodig, omdat de dames van de meidengroep met geen mogelijkheid de agenda's op elkaar afgestemd krijgen. Dat meldt de Britse krant Sunday Mirror.

Victoria Beckham is erin geslaagd om topchoreograaf Adam Shankman te strikken voor het opfrissen van de danspasjes van de Britse meidengroep. Hij deed ook de choreografie voor de kaskraker Hairspray, die momenteel in de bioscoop te zien is.

Adam is gevraagd om van oktober tot januari zijn agenda vrij te maken, maar het lukt de dames niet om samen te oefenen voor de nieuwe wereldtoer, die op 2 december in Vancouver begint. Shankman heeft daarom besloten om de hulp in te roepen van collega-choreografen. Zo zijn de dames, als ze elkaar dan eindelijk in de dansstudio treffen, op gelijk niveau.

De entourage van Victoria Beckham, Mel C, Emma Bunton, Mel B en Geri Halliwell begint meer en meer op een klein leger te lijken. Naast de dansleraren hebben de dames fitnesstrainers, voedingsdeskundigen, persoonlijke assistenten, managers en lijfwachten nodig om op hun best voor de dag te komen.

De Britse zangeressen nemen allen hun eigen team stylisten mee op tournee. Boze tongen beweren dat er zo veel rivaliteit tussen de dames onderling is, dat ze geen kapper en visagist willen delen.

Baby, Posh, Scary, Sporty en Ginger Spice treden op in 28 steden, waaronder Sjanghai, Londen, Madrid, Keulen, Sydney en Kaapstad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen