Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bassist Supergrass breekt rug na bizar ongeluk

Shownieuws

Supergrass-lid Mick Quinn heeft zijn rug gebroken. De bassist van de band viel uit een raam van een villa in Frankrijk, toen hij aan het slaapwandelen was.

Supergrass-lid Mick Quinn heeft zijn rug gebroken na een bizar ongeval. De bassist van de Britse rockgroep viel uit een raam op de eerste verdieping van een villa in Zuid-Frankrijk toen hij aan het slaapwandelen was. Dat meldt de band op de eigen website.

Quinn werd met gillende sirenes overgebracht naar een ziekenhuis in Toulouse. Chirurgen repareerden twee gebroken ruggenwervels en een verbrijzelde hiel.

Verwacht wordt dat de artiest volledig herstelt van zijn verwondingen. Het genezingsproces zal enkele maanden in beslag nemen. "We hopen dat die gekke idioot snel weer op de been is", zei zanger Gaz Coombes in een reactie tegen de BBC. "Ik denk dat hij snel weer beter is, hij is een taaie."

Vanwege het ongeluk van Quinn is een optreden van Supergrass op 23 september in Oxford afgezegd. De bandleden genoten van een rustpauze, nu het zesde album is afgerond. De cd moet in het nieuwe jaar uitkomen.

Supergrass werd in 1994 opgericht door Gaz Coombes, Mick Quinn en Danny Goffey. De formatie scoorde hits als 'Richard III', 'Late in the day' en 'Going out'

[Novum]

Gerelateerde Artikelen