Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Family Ties-ster bekent mishandeling

Shownieuws

Brian Bonsall, die Andy Keaton speelde in Family Ties, heeft zijn vriendin mishandeld. Hij is veroordeeld tot een voorwaardelijke straf van twee jaar.

(Novum/AP) - Brian Bonsall heeft verklaard schuldig te zijn aan mishandeling van zijn vriendin. Hij is door een rechter veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van twee jaar.

De 25-jarige Bonsall, die jongste zoon Andy Keaton speelde in de komedieserie Family Ties, werd in maart gearresteerd nadat zijn vriendin het alarmnummer had gebeld. Hij zou haar met een alcoholische drank hebben overgoten terwijl ze sliep en haar in een wurggreep hebben genomen. Hij zou haar op bed hebben gegooid toen ze probeerde te vluchten.

Volgens de advocaat van het voormalige kindsterretje heeft zijn cliënt een afkickprogramma succesvol doorlopen. Hij zou al vijf maanden nuchter zijn. Ook privé gaat het goed met Bonsall, die tegenwoordig in de bouw werkt en in een bandje speelt. Zijn vriendin heeft het hem vergeven en het stel is in relatietherapie.

Brian Bonsall speelde drie seizoenen mee in Family Ties, de jaren tachtig-komedieserie waarmee acteur Michael J. Fox doorbrak. Hij speelde later nog enkele rolletjes, zoals in de serie 'Star Trek: the next generation' en in de film 'Fatherhood'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen