Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears struint clubs af in Las Vegas

Shownieuws

Britney Spears is dit weekeinde de hippe clubs van Las Vegas afgegaan. Zo was ze speciale gast tijdens de opening van LAX Nightclub en bezocht ze Bar Noir.

Britney Spears is dit weekeinde de hippe clubs van Las Vegas afgegaan. Zo was ze speciale gast tijdens de opening van LAX Nightclub. Terwijl haar zojuist verschenen single 'Gimme more' uit de speakers schalde, betrad ze het podium van de nieuwe uitgaansgelegenheid, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

"Hoe gaat het met jullie", riep de popprinses, die gekleed was in een kort jurkje en een witte hoed op had. "Laten we er een leuke avond van maken." Het publiek, dat bestond uit celebrities als Nicky Hilton, Wilder Valderama en Dave Navarro, reageerde enthousiast op de nieuwe single van La Spears.

De 25-jarige zangeres bracht twintig minuten door in de vipruimte, waar ze werd vergezeld door illusionist Criss Angel. Ze danste op nummers van Timbaland en trok op een gegeven moment de lolly uit de mond van Angel, om hem in haar eigen mond te stoppen.

Het leek erop dat Britney een beetje besluiteloos was tijdens haar stapavondje met Angel. Zo vertrok ze na twintig minuten in LAX naar Noir Bar om na een uurtje weer terug te keren naar LAX. Twintig minuten later keerde ze weer terug naar Noir Bar.

Op 13 november verschijnt het langverwachte nieuwe album van Spears. De eerste reacties op de nieuwe single 'Gimme more' zijn veelbelovend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen