Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Usher trouwt nog een keer met Tameka

Shownieuws

Usher en Tameka zijn weer getrouwd. Vorige maand werd de ceremonie gehouden in het kantoor van een advocaat, maar ditmaal beleefde het stel hun droomhuwelijk.

Usher en zijn vrouw Tameka Foster hebben hun huwelijksgeloften nogmaals uitgewisseld. Vorige maand werd de ceremonie gehouden in het kantoor van de advocaat van de 28-jarige r&b-zanger, maar ditmaal beleefden de tortelduifjes hun droomhuwelijk in Atlanta, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Zo'n tweehonderd gasten waren aanwezig bij de plechtigheid, onder wie Gayle King, de vriendin van Oprah Winfrey. De bruiloft werd gehouden in een resort, dat gebouwd is in de stijl van een 16e eeuws Frans kasteel. Grote afwezige op het sterrenhuwelijk van Usher en de 37-jarige Tameka was de moeder van de zanger, Jonetta Patton. Zij zou overhoop liggen met haar zwangere schoondochter.

Het stel zou eind juli al in het huwelijksbootje stappen in de Hamptons. Deze plechtigheid werd op het laatste moment afgeblazen, omdat de zwangerschap van Tameka, die al drie kinderen uit een eerder huwelijk heeft, niet probleemloos verliep. Ze werd kort opgenomen in een ziekenhuis. Nu gaat alles voorspoedig met de zwangerschap.

De baby van Usher en Tameka moet dit najaar geboren worden. De r&b-ster verklapte aan talkshowhost Ellen DeGeneres dat hij op een jongetje hoopt. Hij weet ook al hoe de baby moet gaan heten als het een jongetje is. "Dan noem ik hem Usher", verklapte hij in de show. "Ik heet voluit Usher Raymond IV en ik wil die naam doorgeven aan mijn zoon."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen