Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grey's Anatomy-ster stapt in huwelijksbootje

Shownieuws

Kate Walsh is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met Alex Young. De actrice, die Addison Montgomery speelde in Grey's Anatomy, kent haar man zeven maanden.

Kate Walsh is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met filmbons Alex Young. De actrice, die dr. Addison Montgomery Shepherd speelde in de hitserie Grey's Anatomy, wisselde de huwelijksgeloften uit in een kerk in een plaatsje ten noorden van Los Angeles, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Onder de honderd gasten waren collega's uit de doktersserie, zoals Katherine Heigl (dr. Izzy Stevens), Chandra Wilson (dr. Miranda Bailey) en Justin Chambers (dr. Alex Karev) Ook actrice Kate Beckinsale en haar man Len Wiseman gaven acte de présence.

De 39-jarige Walsh ontmoette de 36-jarige Young in februari. Het stel was drie maanden later al verloofd. "Mijn leven is als een droom", vertelde ze destijds. "Ik verwachtte het niet, dus het was echt fantastisch."

Walsh speelt de hoofdrol in Private Practice, een spin-off van Grey's Anatomy. De serie draait om Addison, die een baan aanneemt in een privékliniek in Santa Monica, Los Angeles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen