Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Owen Wilson weer thuis

Shownieuws

Owen Wilson is uit het ziekenhuis ontslagen. "Owen is er mentaal slecht aan toe, maar hij is dankbaar dat hij nog in leven is", zo vertelt een bron aan People.

Owen Wilson is uit het ziekenhuis ontslagen. De acteur is weer thuis, al blijft hij nog wel 24 uur per dag onder toezicht. "Owen is er mentaal slecht aan toe, maar hij is dankbaar dat hij nog in leven is", zo vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Hij realiseert zich dat hij zichzelf bijna van het leven heeft beroofd."

De 38-jarige Wilson werd zondag opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles, waarschijnlijk na een zelfmoordpoging. In een logboek van de politie van Los Angeles wordt het telefoontje naar de hulpdiensten beschreven als een 'melding van een zelfmoordpoging'. Volgens diverse Amerikaanse media zou Owen door zijn broer Andrew met doorgesneden polsen zijn gevonden naast een lege pot pillen.

Eerder deze week werd bekend dat Wilson niet langer meewerkt aan de nieuwe film 'Tropic thunder'. Wilson zou binnen twee of drie weken met opnamen van de komedie beginnen, maar heeft zich teruggetrokken uit het project, dat wordt geproduceerd door Ben Stiller.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen