Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bobby Brown wil voogdij over dochter

Shownieuws

Bobby Brown wil de voogdij over zijn dochter met Whitney Houston. Sinds hun scheiding in december heeft Houston de voogdij. Brown mist zijn kind, zegt hij.

(Novum/AP) - Bobby Brown wil een deel van de voogdij terug over zijn dochter met Whitney Houston, de 14-jarige Bobbi Kristina. De zanger en zijn advocaat hebben de rechter verzocht de beslissing te herzien waarin de volledige voogdij wordt toegekend aan Houston. Dat werd in december vastgelegd toen het stel officieel scheidde.

Volgens Brown houdt zijn ex-vrouw zijn kind bewust bij hem weg. Hij vindt dat hij de voogdij verdient omdat hij in het verleden alle opvoedkundige taken op zich zou hebben genomen. "Ik mis mijn dochter", zei Brown tegen het Amerikaanse blad People. "Mijn doel is haar veel vaker te zien en betrokken te zijn bij de beslissingen in haar leven, waar ze heengaat, met wie ze omgaat, dat soort dingen."

Brown en Houston trouwden in 1992, toen Whitney aan de top stond van haar zangcarrière. Gedurende de veertien jaar dat ze getrouwd waren, werd Brown een paar keer opgepakt voor drugs- en alcoholgerelateerde overtredingen. Houston werd wegens een drugsverslaving twee keer opgenomen in een afkickkliniek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen