Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe single Britney Spears positief ontvangen

Shownieuws

De nieuwe single van Britney 'Gimme more' doet het goed. Het liedje was donderdag voor het eerst te horen op radiostation Z100. Luisteraars reageerden positief.

(Novum/AP) - De nieuwe single van Britney Spears, 'Gimme more', is in de Verenigde Staten goed ontvangen. Dat zegt de programmadirecteur van het radiostation Z100 in New York, waar het liedje donderdagavond voor het eerst te horen was. "Veel mensen gingen er bij voorbaat vanuit dat het niks zou zijn, maar uit de reacties blijkt nu dat iedereen zeer positief verrast is."

De 25-jarige Spears bracht in 2003 haar laatste album 'In the zone' uit. Een jaar later verscheen nog een compilatiealbum met haar grootste hits en de nieuwe single 'My prerogative', waarna het op muzikaal gebied volledig stilviel. Met haar privéleven gebeurde het tegenovergestelde. De afgelopen jaren ging er nauwelijks een dag voorbij waarop Spears het nieuws niet haalde.

Niet alleen door haar huwelijk en scheiding van Kevin Federline en de geboorte van haar twee kinderen, maar ook door het opvallende gedrag van de popprinses. Zo scheerde ze haar hoofd kaal, verscheen ze verward op feestjes, misdroeg ze zich op fotoshoots en werd ze opgenomen in een afkickkliniek.

Toch is het nu tijd voor een comeback. "Uiteindelijk gaat het dan gewoon om de kwaliteit van de liedjes", zegt de programmadirecteur van Z100. "Als haar muziek goed wordt geproduceerd, is niks onmogelijk."

Het nieuwe album van Spears komt op 13 november uit. Dat zij optreedt op de MTV Music Video Awards, op 9 september in Las Vegas, is nog altijd niet bevestigd. In mei trad Britney voor het eerst in drie jaar op in in enkele clubs in Californië, maar daar maakte ze zich met een jantje-van-leiden vanaf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen