Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hanna Verboom wint Jackie It-girl Award

Shownieuws

Hanna Verboom is door modeblad Jackie uitgeroepen tot Jackie It-girl van 2007. Ze kreeg de prijs uit handen van Nicolette van Dam, de winnares van vorig jaar.

Hanna Verboom is door modeblad Jackie uitgeroepen tot Jackie It-girl van 2007. Ze kreeg de titel vrijdag toegekend tijdens de openingsavond van de Jackie Summer Fair in Noordwijk. Lezeressen van Jackie hadden op de site van het blad massaal op de blonde actrice gestemd.

De 24-jarige Verboom kreeg de award uit handen van Nicolette van Dam, de winnares van vorig jaar. Ze versloeg onder anderen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Maria Kooistra, Nikki Plessen en Kristin Schrot. Verboom is onder meer bekend van Costa! en de film 'Snowfever'. Ze gaat verder de hoofdrol spelen in de nieuwe Net 5-serie De Co-assistent.

De term It-girl is overgewaaid uit de Verenigde Staten en Groot-Brittannië en wordt gebruikt om aan te geven welke jonge sterren de trends bepalen. Bekende It-girls zijn bijvoorbeeld Kate Moss, Sienna Miller, Nicole Richie en Lindsay Lohan.

De Jackie Summer Fair vindt het hele weekeinde plaats in Huis ter Duin in Noordwijk. Het jaarlijkse fashion & lifestyle-evenement staat in het teken van mode, beauty en netwerken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen