Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Humberto Tan wint Singing with the Stars

Shownieuws

Humberto Tan heeft de finale gewonnen van Singing with the Stars, de zangwedstrijd voor BN'ers van Radio 538. Hij zong 'Zullen we maar weer een potje dansen'.

Presentator Humberto Tan heeft de finale gewonnen van Singing with the Stars, de zangwedstrijd voor BN'ers van Radio 538. Met zijn vertolking van het liedje 'Zullen we maar weer een potje dansen' van Doble R, liet hij medefinalisten Lieke van Lexmond en Erik de Zwart achter zich. Als beloning ontving hij vrijdagavond tijdens het concert Dommelsch Live38 in Breda uit handen van radio-dj Edwin Evers de Singing with the Stars-trofee.

Uitgedost in een jurk van Tante Es, een alter ego van presentator en cabaretier Jörgen Raymann, nam Tan de prijs in ontvangst. Hij zei dan ook vooral Tante Es dankbaar te zijn voor de overwinning.

Het was de tweede keer dat Radio 538 de zangwedstrijd voor BN'ers die normaal niet zingen, organiseerde. Sinds maart kropen verschillende sterren achter de microfoon in de ochtendshow Evers Staat Op van Edwin Evers, die eerder dit jaar overigens de zangwedstrijd 'Just the two of us' won.

Vrijdagavond zongen de drie finalisten hun liedje opnieuw. Het publiek in Breda koos Tan vervolgens als winnaar. Vorig jaar won Daphne Bunskoek de eerste editie van Singing with the Stars.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen