Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul de Leeuw nodigt geen internationale ster uit

Shownieuws

Bij Symphonica in Rosso wil Paul de Leeuw geen internationale ster als gast. "Ik wil alleen maar mensen op mijn podium die ik ook in mijn keuken zou ontvangen."

Bij zijn concertreeks Symphonica in Rosso wil Paul de Leeuw geen grote internationale ster als gast. "Ik wil alleen maar mensen op mijn podium die ik ook in mijn keuken zou ontvangen", vertelde hij vrijdag in RTL Boulevard. "Dus er komt geen speciale buitenlandse artiest."

Marco Borsato, die vorig jaar het gezicht was van de eerste editie van Symphonica in Rosso, had internationale artiesten als Andrea Bocelli en Lucie Silvas te gast. De Leeuw koos voor artiesten als Jan Smit, Edsilia Rombley, Borsato en Cor Bakker, de vaste pianist van de 45-jarige zanger en presentator.

Anneke Grönloh gaat niet met De Leeuw op het podium staan. Hoewel hij de zangeres in een brief had gevraagd met hem op te treden, konden de twee het niet eens worden. "Het heeft niets met geld te maken", zei De Leeuw. "Maar we hebben in overleg besloten om dit niet te doen." Jarenlang waren de twee gebrouilleerd nadat de presentator Grönloh in zijn televisieshow had neergezet als een drankorgel.

De Leeuw reisde eerder deze week af naar het Spaanse Marbella, waar hij te gast was in de reissoap van Jan Smit. De Volendammer greep de gelegenheid aan om het eerste exemplaar van 'Mooiste weer De Leeuw' uit te reiken aan de volslanke grappenmaker. Op de dvd zijn bekende momenten uit zijn tv-show verzameld.

De Leeuw staat met Symphonica in Rosso vijf maal in het Gelredome in Arnhem. Hij is daar op 3, 4, 5, 7 en 8 november te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen