Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dries zegt Ahoy af als kaartverkoop niet aantrekt

Shownieuws

Dries Roelvink laat zijn concert niet doorgaan als de kaartverkoop niet aantrekt. Als Ahoy maar halfvol raakt, doe ik het niet", zegt hij tegen Novum Nieuws.

Dries zegt Ahoy af als kaartverkoop niet aantrekt

Dries Roelvink laat zijn concert niet doorgaan als de kaartverkoop niet aantrekt. Als Ahoy maar halfvol raakt, doe ik het niet", zegt de volkszanger vrijdag tegen Novum Nieuws. "Dat is geen gezicht, dan gaat het niet door."

De 48-jarige Roelvink verkocht tot nu toe 2200 kaarten van de beschikbare tienduizend toegangsbewijzen voor de Costa del Sol Party, die op 28 januari plaatsvindt. De blonde zanger begint na de opnamen van de film 'I love Dries' met een promotiecampagne en hoopt dat de kaartjes dan de deur uitvliegen."Dan komt het allemaal wel goed", zegt hij optimistisch.

Hoe de Costa del Sol Party eruit komt te zien is al een klein beetje duidelijk. "Ik doe een nummer in zwembroek en dames die in bikini naar mijn concert komen krijgen gratis sangria", vertelt Dries enthousiast.

Dries wil ook graag een aantal gastartiesten in zijn show, maar dat is lastiger dan verwacht. "Ik heb een paar namen aangedragen en die werden door het team niet goed bevonden", vertelt hij. "Ik wilde Edsilia Rombley en Ruth Jacott, maar mijn team vond dat zij niet genoeg in de Costa del Sol-sfeer van de show pasten. Belle Perez kan ook niet, omdat zij zelf al twee keer in Ahoy staat. Zo langzamerhand weet ik het niet meer", verzucht Roelvink.

Op 15 september is hij te gast in het programma van Paul de Leeuw om het concert te promoten. "Daar ga ik misschien in zwembroek", onthult de gebruinde zanger. "Ik heb gezegd dat ik dat wel wil doen, maar dan moet hij ook in zwembroek. We wachten nog op antwoord."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen