Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toppers maken geluidsproblemen bij concert goed

Shownieuws

De Toppers willen iets doen voor de concertgangers die op 2 juni werden gedupeerd door een geluidsstoring. Zij krijgen een speciale live-cd toegestuurd.

Gerard Joling, Gordon en René Froger willen iets doen voor de concertgangers die op 2 juni werden gedupeerd door een geluidsstoring. Alle mensen die tijdens het concert van de Toppers op de tweede ring van de Amsterdamse ArenA zaten, krijgen een speciale cd toegestuurd. Dat maakte de organisator van het concert vrijdag bekend.

De geluidsstoring werd veroorzaakt door een technisch mankement op een gedeelte van de tweede ring van het voetbalstadion. Toen werd ingegrepen, raakt de balans verstoord en heeft een deel van het publiek 'niet optimaal kunnen genieten', zo schrijft de organisatie in een verklaring.

Anders dan het live-album Toppers in Concert 2007, bevat het dubbelalbum de gehele concertregistratie. De cd komt niet in de winkel te liggen. Omdat de ticketverkoop via het reserveringsbedrijf Ticketpoint verliep, kan de organisatie precies nagaan wie op de tweede ring zat. Gedupeerden hoeven geen contact op te nemen. Zij krijgen de plaat automatisch toegestuurd.

De drie zangers stonden begin juni zes keer in een uitverkochte ArenA. In totaal bezochten 360 duizend mensen de optredens.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen