Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Lil' Kim aangehouden zonder nummerplaat'

Shownieuws

Lil' Kim besloot donderdag een stukje te gaan rijden met haar Lamborghini, zonder te denken aan nummerplaten. Volgens TMZ werd ze aangehouden door de politie.

Lil' Kim besloot donderdag een stukje te gaan rijden met haar Lamborghini, zonder te denken aan nummerplaten of haar rijbewijs. Volgens showbizzwebsite TMZ werd de rapper in Manhattan aangehouden omdat er geen nummerplaten aan haar wagen waren bevestigd. Ook zou ze geen rijbewijs bij zich hebben gehad.

Vreemd genoeg zou de aanhouding geen gevolgen hebben gehad voor de 33-jarige Kimberly Jones, zoals haar echte naam luidt. Haar advocaat zou zijn toegesneld en met de sportwagen zijn weggereden.

De zangeres hield zich al eerder niet aan de regels. In 2005 werd ze veroordeeld tot een gevangenisstraf van ruim een jaar, wegens samenzwering en meineed. Lil' Kim had tegenover de rechter gelogen over de aanwezigheid van haar manager en een vriend bij een schietpartij, in 2001 in Manhattan. Videobeelden toonden echter aan dat het drietal op de betreffende dag op de plaats van het delict aanwezig was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen