Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nelleke van der Krogt te druk voor radio

Shownieuws

Nelleke van der Krogt heeft het zo druk met haar werkzaamheden voor televisie, dat ze stopt met radiomaken. Ze gaat drie programma's presenteren voor de Avro.

Nelleke van der Krogt heeft het zo druk met haar werkzaamheden voor televisie, dat ze het niet meer kan combineren met haar werk voor de radio . Zodoende wordt de radioshow De Klassieken in het komende seizoen alleen nog gepresenteerd door Maartje van Weegen, meldt de Avro. Wel blijft Van der Krogt aan als vaste invalster van de show.

Onlangs werd bekend van de 59-jarige Van der Krogt dit jaar samen met Frits Sissing het Gouden Televizier-Ring Gala presenteert. Het evenement wordt op 26 oktober live uitgezonden vanuit Koninklijk Theater Carré. Ook blijft ze aan als presentatrice van Tussen Kunst en Kitsch.

Daarnaast wordt Van der Krogt de presentatrice van Een Nieuwe Jas, een serie concerten die de Avro organiseert in samenwerking met het Metropole Orkest. Per concert staat een thema centraal en zingen artiesten een liedje dat daarover gaat. Onder anderen Chantal Janzen, Rob de Nijs, Huub van der Lubbe, Wende Snijders en Willeke Alberti doen mee.

Van der Krogt werd bekend met Opsporing Verzocht, dat ze ruim elf jaar presenteerde. Eerder dit jaar deed ze mee aan het SBS-programma 'So you wannabe a popstar'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen