Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Police veilt concertkaarten voor goed doel

Shownieuws

The Police biedt vip-pakketten aan voor een veiling. De band, die op 13 en 14 september in de ArenA staat, wil met de veiling extra geld ophalen voor WaterAid.

The Police biedt enkele vip-pakketten aan voor een veiling. De band, die op 13 en 14 september voor twee concerten in de Amsterdam ArenA staat, hoopt met de veiling extra geld op te halen voor de internationale hulporganisatie WaterAid. Dat heeft concertorganisator Mojo vrijdag bekendgemaakt.

Per concert worden slechts twee vip-pakketten geveild. De pakketten bestaan onder meer uit twee eerste rang zitplaatsen, hapjes en drankjes, exclusieve gesigneerde merchandise en, alleen op 13 september, een meet & greet met de band. Biedingen kunnen tot en met woensdag worden gedaan via de site van de concertorganisator.

Sting en zijn bandmaatjes schenken ook al een deel van de opbrengst van de Celebration Tour aan deze organisatie, die armoede bestrijdt door de toegang tot veilig water te bevorderen.

The Police werd wereldberoemd met hits als 'Roxanne', 'Message in a bottle' en 'Every breath you take'. De band, die bestaat uit zanger Sting, drummer Stewart Copeland en gitarist Andy Summer, viel in 1983 uiteen. Begin dit jaar werd een comeback aangekondigd in de vorm van een wereldtournee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen