Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny de Mol maakt reisprogramma voor Veronica

Shownieuws

Johnny de Mol gaat een reisprogramma presenteren voor Veronica. Met wisselende BN'ers gaat hij naar een land of regio in Afrika waar zijn gast iets mee heeft.

Johnny de Mol gaat een nieuw reisprogramma presenteren voor Veronica. Dat heeft de zender bekendgemaakt. In het programma is te zien hoe De Mol verschillende bekende Nederlanders meeneemt naar een land of plek in Afrika waar ze een bijzondere band mee hebben: ze zijn er opgegroeid, hebben er hun hele leven al naartoe gewild of steunen er een goed doel.

Een woordvoerder van Veronica noemt het programma een mix tussen een reisprogramma en Villa Felderhof. Dat laatste omdat De Mol ook herinneringen ophaalt met zijn gast en nieuwe indrukken opdoet. Daarnaast worden er 'grote uitdagingen' aangegaan.

De 28-jarige De Mol is van oorsprong acteur, al had hij eerder een programma op muziekzender TMF. Hij speelde onder meer in Goede Tijden, Slechte Tijden en Costa! en in films als 'Oesters van Nam Kee' en 'Zwartboek'.

Het reisprogramma, waarvan de naam nog niet bekend is, zal vanaf februari te zien zijn. Vooralsnog staan er acht afleveringen gepland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen