Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe single Britney Spears officeel uit

Shownieuws

De comebacksingle van Britney Spears is donderdag voor het eerst officieel te horen geweest op een radiozender in New York. Het nummer heet 'Gimme more'.

De langverwachte comebacksingle van Britney Spears is donderdag voor het eerst officieel te horen geweest op een radiozender in New York. Het nummer, dat 'Gimme more' heet, lekte eerder al uit naar verschillende entertainmentwebsites, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 25-jarige popprinses stelt zich in het sexy nummer voor aan haar fans. "It's Britney, bitch", zegt ze aan het begin van 'Gimme more', dat uptempo is en een stampende beat heeft.

'Gimme more' is geproduceerd door Nate "Danja" Hills, een protégé van de populaire producer Timbaland. Hills werkte eerder met sterren als Nelly Furtado en Justin Timberlake.

Op de site van showbizzblogger Perez Hilton is al een tweede nummer te horen van het nieuwe album van de zangeres. 'Cold as fire' is eveneens een uptempo dansnummer, waarin Britney zichzelf als 'koud als vuur' en 'heet als ijs' omschrijft.

Het langverwachte vijfde studioalbum van Britney Spears moet dit najaar uitkomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen