Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Beckham toch in Ugly Betty

Shownieuws

Victoria Beckham ontkent dat ze een carrière als actrice ambieert, maar toch verschijnt ze dit najaar in de komedieserie Ugly Betty. Ze speelt dan wel zichzelf.

(Novum/AP) - Victoria Beckham ontkent hardnekkig dat ze een carrière als actrice ambieert, maar toch verschijnt ze dit najaar in de komedieserie Ugly Betty. Dat heeft de Amerikaanse zender ABC bevestigd, nadat eerder al geruchten gingen over een optreden van de Britse voetbalvrouw in de populaire show.

Beckham hoeft zich voor haar rol niet bepaald in te leven want ze speelt gewoon zichzelf. Als haar eigen stijlvolle ik is ze het bruidsmeisje van het personage Wilhelmina Slater. Die rol wordt gespeeld door Vanessa Williams.

Samen met haar voetballende echtgenoot David Beckham verhuisde Victoria in juli naar Los Angeles, waar David de komende vijf jaar onder contract staat bij Los Angeles Galaxy.

Dat het stel naar de Verenigde Staten is verhuisd om nog beroemder te worden en om de carrière van Victoria een nieuwe impuls te geven, werd vanaf het begin afgedaan als lariekoek. Wel gaat Posh met de Spice Girls op een reünietournee, die in december van start gaat.

Het tweede seizoen van Ugly Betty, dat is gebaseerd op een Colombiaanse telenovelle en wordt geproduceerd door actrice Selma Hayek, begint op 27 september. In Nederland is het eerste seizoen momenteel te zien bij Net 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen