Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Federline wil geld van Britney voor rechtskosten

Shownieuws

De advocaat van Kevin Federline wil dat Britney Spears voor haar ex-man een deel van de kosten van hun echtescheiding betaald. Zij heeft er het geld voor.

(Novum/AP) - De advocaat van Kevin Federline wil dat Britney Spears voor haar ex-man een deel van de juridische kosten van hun echtescheidingsprocedure betaald. Dat blijkt uit gegevens van de rechtbank.

Advocaat Mark Vincent Kaplan zegt in een verklaring dat Federline nauwelijks nog over enig vermogen beschikt, na het geld dat hij heeft uit moeten geven om de scheiding rond te krijgen. Ook de alimentatie van vijftienduizend euro per maand die hij van Spears ontvangt, loopt in november af.

Ondertussen verdient de popzangeres per maand bijna 550 duizend euro en daarmee is zij volgens Kaplan 'overduidelijk de partij met geld'. Hij ziet het als een doodnormale eis dat Britney haar ex een bedrag van zo'n 37 duizend euro betaald om hem uit de brand te helpen. De advocaten van Spears hebben nog niet op het verzoek gereageerd.

Britney en Kevin trouwden in 2004. Twee jaar later vroeg zij de scheiding aan van de aspirant-rapper wegens onoverkomelijke meningsverschillen. Op 30 juli van dit jaar was de scheiding officieel rond. Het stel deelt de voogdij over hun twee zoontjes, Sean Preston en Jayden James.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen