Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marianne Weber weer op podium met Frans Bauer

Shownieuws

Marianne Weber stond voor het eerst sinds jaren weer op het podium met Frans Bauer. Hij overhandigde haar donderdag het eerste exemplaar van 'Tranen van geluk'.

Marianne Weber stond voor het eerst sinds jaren weer op het podium met Frans Bauer. De populaire volkszanger overhandigde Weber donderdag het eerste exemplaar van haar album 'Tranen van geluk'. De artiesten, die samen drie cd's maakten, zouden volgens geruchten al lange tijd niet meer samen door een deur kunnen.

Ook nu kwam er geen optreden aan te pas. "We gaan niet optreden, omdat we geen nieuw duet hebben", zei Bauer, toen hij zijn collega de plaat overhandigde.

De 51-jarige zangeres pakte de cd-presentatie, die plaatsvond in het Utrechtse Stadion Galgenwaard, groots aan. In een helikopter landde ze, samen met haar vaste producent en liedjesschrijver Emile Hartkamp, op de middenstip van het stadion. Nederlandse artiesten als Koos Alberts, Jan Keizer en Grad Damen waren van de partij.

Voor een groot aantal fans bracht Weber nieuwe nummers ten gehore. De zangeres scoorde haar grootste hits met Bauer. Samen brachten ze hitsingles uit als 'De regenboog' en 'Eens schijnt weer de zon'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen