Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lama's krijgen goud van Guus Meeuwis

Shownieuws

De dvd 'Verboden te lachen' van De Lama's heeft de gouden status bereikt. Guus Meeuwis overhandigde de gouden schijf donderdag aan de cabaretgroep.

De dvd 'Verboden te lachen' van De Lama's heeft de gouden status bereikt. De dvd ging meer dan veertigduizend keer over de toonbank. Guus Meeuwis overhandigde de gouden schijf donderdag aan de cabaretgroep, maakte jongerenzender BNN bekend.

Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Ruben van der Meer en presentator Patrick Lodiers namen de onderscheiding in ontvangst. Ex-Lama's Sara Kroos en Arie Koomen, die niet bij de uitreiking aanwezig waren, krijgen de plaat op een later tijdstip. Jeroen van Koningsbrugge, die in de huidige bezetting meespeelt, is op de dvd niet te bewonderen.

Guus Meeuwis kwam voor de speciale gelegenheid naar de set van het televisieprogramma, waar de vijftigste aflevering werd opgenomen. De zanger bracht een speciaal Lama-lied ten gehore en begeleidde de Lama's muzikaal tijdens de opnamen. De jubileumuitzending is op 28 september te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen