Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader Lindsay Lohan beschuldigt ex van cokegebruik

Shownieuws

Dat het niet botert tussen de ouders van Lindsay Lohan, is bekend. Michael Lohan neemt geen blad meer voor de mond. "Alles wat die vrouw zegt, is een leugen."

Tussen de ouders van Lindsay Lohan botert het al langer niet, maar Michael Lohan neemt sinds kort geen blad meer voor de mond. "Alles wat die vrouw zegt, is een leugen", vertelde hij woensdag aan showbizzblogger Perez Hilton. Ook zegt hij te vermoeden dat Dina Lohan cocaïne gebruikt.

Volgens Michael heeft hij bewijs van het drugsgebruik van zijn ex-vrouw. "Ik kan je een videotape geven", zei hij in een telefoongesprek met Hilton, "met een getuigenis van iemand die naar me toekwam en zei: 'Michael, ik weet zeker dat Dina cocaïne gebruikt, omdat ik het bij haar thuis heb afgeleverd'."

Ook vertelt de voormalige bajesklant, die momenteel met zijn ex-vrouw in een rechtszaak is verwikkeld over het bezoekrecht van zijn kinderen, over de keren dat Dina met een slok op achter het stuur zou hebben gezeten. "Ze heeft zes keer gereden onder invloed van alcohol", stelde hij. "Ze heeft meerdere keren aanrijdingen gehad, waarbij ze de plek van het ongeval verliet en iemand anders achter het stuur liet plaatsnemen."

Michael is niet te spreken over de mensen die zijn ex in de omgeving van zijn vier kinderen zou toelaten. "Ze heeft een pervers vriendje", beweert hij. "Die man is een dronkaard, een verkrachter, een smeerlap die met mijn kinderen omgaat."

Michael, die lange tijd achter de tralies zat voor rijden onder invloed, heeft al jaren slechts sporadisch contact met zijn kinderen. Volgens de krant New York Post gaat hij binnenkort op bezoek bij Lindsay, die in een afkickkliniek verblijft. De 21-jarige actrice is dit jaar tot tweemaal toe dronken achter het stuur aangetroffen. Ook had ze beide keren cocaïne in haar bezit. De socialite werd vorige week veroordeeld tot een celstraf van 24 uur.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen