Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bollywoodactrice Shilpa Shetty komt met yoga-dvd

Shownieuws

Shilpa Shetty beperkt zich niet tot acteren. Ze is bezig met de opnamen van een yoga-dvd. De 31-jarige actrice is al sinds 1993 een bekend gezicht in Bollywood.

(Novum/AP) - Shilpa Shetty beperkt zich niet tot acteren. De Indiase Bollywoodactrice is bezig met de opnamen van een yoga-dvd. Volgens haar woordvoerder wil de actrice, die zelf elke dag aan yoga doet, mensen laten zien wat 'echte yoga' is. "In het Westen is yoga een trend geworden, maar Shilpa wil mensen leren wat de originele vorm van yoga is, ashtanga yoga, met de juiste technieken en ademhalingsoefeningen."

De 31-jarige actrice is al sinds 1993 een bekend gezicht in Bollywood, de filmindustrie van India. Dit jaar bereikte ze echter internationale bekendheid door twee relletjes waar ze bij betrokken was. De Britse Celebrity Big Brother, waaraan ze begin dit jaar meedeed, zorgde voor ophef omdat de Indiase filmster werd gediscrimineerd door enkele van haar beroemde medebewoners. In april ontstond er commotie toen de Amerikaanse filmster Richard Gere Shetty uitbundig omhelsde tijdens een voorlichtingsbijeenkomst over aids. Het tonen van affectie in het openbaar is in India taboe.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen