Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Hulk Hogan crashte na race met andere auto

Shownieuws

De zoon van Hulk Hogan, Nick Bollea, hield een race met een andere auto toen hij zondag tegen een boom aanreed. Dat zegt een ooggetuige.

(Novum/AP) - De 17-jarige zoon van Hulk Hogan, Nick Bollea, hield een race met een andere auto toen hij zondag de macht over het stuur verloor en tegen een boom aanreed. Dat zegt een ooggetuige van het ongeluk, waarbij zowel Bollea als zijn medepassagier met een helikopter naar het ziekenhuis werd afgevoerd.

Bollea werd een dag later uit het ziekenhuis ontslagen. De toestand van zijn 22-jarige medepassagier is nog kritiek.

Volgens de ooggetuige voerden de twee auto's hun motoren op en negeerden ze door het racen stoplichten en andere verkeersborden. Volgens haar was het onvermijdelijk dat er iets mis zou gaan. De advocaat van Bollea weigert op de getuigenis in te gaan. De politie laat weten verschillende getuigen te hebben gehoord, maar op basis daarvan nog geen uitspraken te doen. Wel is vastgesteld dat te hard rijden de oorzaak is van het ongeluk.

Ook zegt de politie dat Hogan, die als worstelaar wereldberoemd werd, niet naast of in de buurt van zijn zoon reed toen het ongeval plaatsvond. Wel is bevestigd dat hij binnen enkele minuten ter plaatse was.

Bollea is bekend van de tv-show Hogan Knows Best, over het leven van zijn vader, moeder, zusje en hemzelf. Het programma is in Nederland te zien op MTV.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen