Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse zegt ook MTV Awards af

Shownieuws

Soulzangeres Amy Winehouse heeft om gezondheidsredenen afgezegd voor de MTV Video Music Awards, waar ze zou optreden.

(Novum/AP) - Amy Winehouse laat de MTV Video Music Awards in Las Vegas aan zich voorbij gaan. Ook de rest van de Verenigde Staten doet ze voorlopig niet aan. De Britse soulzangeres zou op 9 september optreden op de populaire MTV-show, maar haar platenlabel laat weten dat alle concerten in Amerika zijn geannuleerd om Winehouse de kans te geven er weer bovenop te komen.

Het gaat niet goed met de 23-jarige Amy. Eerder cancelde ze reeds al haar andere concerten in september. Ze belandde onlangs in het ziekenhuis na een overdosis drugs en drank. Niet veel later waren Winehouse en haar echtgenoot Blake Fielder-Civil voorpaginanieuws toen ze met bebloede kleding en vol blauwe plekken door de straten van Londen zwalkten, nadat ze elkaar te lijf waren gegaan in een hotel.

De vader van Fielder-Civil onthulde woensdag dat het stel cocaïne, crack en mogelijk ook heroïne gebruikt. Hij riep fans van zijn schoondochter op haar muziek te boycotten tot ze hulp zoekt voor haar problemen. Vooralsnog onderneemt Winehouse weinig om uit de malaise te komen. Zo brak ze een opname in een afkickkliniek al na korte tijd af.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen