Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rouwboek Jos Brink weer bestseller

Shownieuws

Een boek van Jos Brink, 'Rouw op je dak', is deze week opnieuw binnengekomen in De Bestseller 60. Het boek staat op de elfde plaats van de lijst van CPNB.

Een boek van Jos Brink, 'Rouw op je dak', is deze week opnieuw binnengekomen in De Bestseller 60. Het boek, dat begeleiding biedt bij het verlies van een dierbare, staat op de elfde plaats van de lijst van Stichting CPNB.

Het rouwboek, dat begin dit jaar verscheen, stond met ingang van april al enkele weken in de bestsellerlijst. Volgens Lannoo Uitgeverij, die het boek uitbracht, gingen er meer dan zeventienduizend exemplaren van over de toonbank.

Volgende maand verschijnt bij de uitgeverij nog het 'Handboek voor hulpsinterklazen', dat de cabaretier en presentator schreef voor zijn dood. Het komische boek biedt steun aan aspirant-sinten en bevat geschiedenisfeitjes, legenden en rijmpjes over het kinderfeest.

Brink overleed op 17 augustus op 65-jarige leeftijd aan de gevolgen van darmkanker. Hij werd vorige week onder overweldigende belangstelling begraven. Brink schreef vele boeken, over de meest afwisselende onderwerpen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen