Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Owen Wilson trekt zich terug uit filmproject

Shownieuws

Owen Wilson werkt niet langer mee aan de nieuwe film 'Tropic thunder'. De acteur heeft zich teruggetrokken uit het project, zo meldt filmvakblad Variety.

Owen Wilson werkt niet langer mee aan de nieuwe film 'Tropic thunder'. Wilson zou binnen twee of drie weken met opnamen van de komedie beginnen, maar heeft zich teruggetrokken uit het project, zo meldt filmvakblad Variety.

De 38-jarige acteur werd zondag opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles, waarschijnlijk na een zelfmoordpoging. In een logboek van de politie van Los Angeles wordt het telefoontje waarmee de hulpdiensten werden gealarmeerd beschreven als een 'melding van een zelfmoordpoging'.

Ben Stiller, die de film produceert en er ook een rol in speelt, begon zes weken geleden met de opnamen van 'Tropic thunder' op Hawaï. Ook Jack Black, Robert Downey Jr. en Nick Nolte spelen een rol in de komedie.

Stiller en Wilson maakten al acht films samen, waaronder 'Zoolander' en 'Starsky & Hutch'. "Ben wil graag weer met Owen werken", vertelt een bron. "Het gaat alleen niet in deze film gebeuren."

Het is nog onduidelijk of een ander de rol van de blonde acteur overneemt, of dat zijn personage uit de film wordt geschreven. 'Tropic thunder' gaat over een groep acteurs die een oorlogsfilm opnemen en betrokken raken bij een echt conflict.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen