Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader bezoekt Lindsay Lohan in kliniek

Shownieuws

Michael Lohan gaat dochter Lindsay Lohan bezoeken in de afkickkliniek. Vader en dochter hebben elkaar al jaren niet meer gezien.

Michael Lohan gaat voor het eerst in jaren zijn dochter weer zien. Lindsay Lohan heeft besloten om in te stemmen met een ontmoeting met haar vader, met wie zij al jaren geen contact meer heeft. Dat meldt de New York Post woensdag.

De 21-jarige actrice is momenteel onder behandeling in een afkickkliniek in Utah. Haar broer Michael kwam met het idee om zijn zusje te herenigen met haar vader. "Het maakt deel uit van het helingsproces", zegt een vriend van de familie. "Ze ziet hem later deze week, maar ze zal niet alleen met hem in een ruimte verblijven. De hulpverleners houden een oogje in het zeil."

De breuk tussen Lindsay en haar vader ontstond toen Dina, de moeder van Lindsay, een scheiding aanvroeg. Het gezin Lohan ging jarenlang gebukt onder het alcoholisme en het gewelddadige gedrag van Michael. De kinderen kozen de kant van Dina en keerden hun vader de rug toe.

Wellicht kan Lindsay met haar vader van gedachten wisselen over het gevangenisleven dat haar te wachten staat. De rossige socialite werd vorige week veroordeeld tot een celstraf van 24 uur wegens rijden onder invloed. Michael Lohan zat tot begin dit jaar een straf van vier jaar uit wegens mishandeling en rijden onder invloed.

Ook op het gebied van verslavingen en afkicken kan Lindsay nog wat opsteken van haar vader. Sinds Michael vrij is, heeft hij geen druppel meer gedronken. Bovendien werkt hij bij een christelijke organisatie die verslaafde jongeren begeleidt tijdens hun afkickproces.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen