Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Politiebericht bevestigt zelfmoordpoging Wilson

Shownieuws

Het lijkt er op dat Owen Wilson inderdaad heeft geprobeerd zelfmoord te plegen. In een politierapport wordt gesproken over een melding van een zelfmoordpoging.

(Novum/AP) - Het lijkt er op dat Owen Wilson inderdaad heeft geprobeerd zelfmoord te plegen. In een logboek van de politie van Los Angeles wordt het telefoontje waarmee de hulpdiensten werden gealarmeerd beschreven als een 'melding van een zelfmoordpoging'. De Amerikaanse showbizzwebsite CelebTV legde de hand op dit politierapport.

De 38-jarige acteur werd zondag opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles. De politie bevestigde dat bericht, maar wilde niet ingaan op de reden van de opname. Geruchten over een zelfmoordpoging kwamen echter meteen op gang. Wilson zou door zijn broer Andrew met doorgesneden polsen zijn gevonden naast een lege pot pillen.

Maandag vroeg de acteur in een officiële verklaring om privacy. "Ik verzoek de media me met rust te laten, zodat ik in alle rust kan worden verzorgd en ik kan werken aan mijn herstel in deze moeilijke periode."

Wilson is bekend van filmkomedies als 'Meet the Fockers' en 'Wedding crashers'. Op de set van 'You, me and Dupree' ontmoette hij vorig jaar Kate Hudson, met wie hij een jaar lang een knipperlichtrelatie had. Begin juni ging het stel uit elkaar. Op de dag dat haar ex zou hebben geprobeerd zichzelf van het leven te beroven, werd de 28-jarige actrice zoenend gezien met haar kennelijke nieuwe vlam, komiek Dax Shepard.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen