Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bold-ster opgepakt met slok op achter stuur

Shownieuws

Sean Kanan, bekend als Deacon uit 'The bold and the beautiful', is ogepakt op verdenking van rijden onder invloed van alcohol. Hij kan een celstraf krijgen.

Soapster Sean Kanan, beter bekend als Deacon Sharpe uit 'The bold and the beautiful', is vorige maand opgepakt op verdenking van rijden onder invloed van alcohol. Dat onthult entertainmentsite TMZ.com woensdag.

De 40-jarige Kanan is op een borgtocht van dertigduizend dollar op vrije voeten gesteld. Op 17 september moet hij voorkomen en hangt hem een maximale celstraf van een jaar boven het hoofd en een boete van duizend dollar.

In 1998 werd de acteur ook al veroordeeld toen hij met een slok op achter het stuur was gekropen. Als hij voor de tweede keer schuldig wordt bevonden, moet hij minstens 96 uur de bak in.

Kanan speelt in 'The bold and the beautiful', in Nederland dagelijks te zien op SBS 6, slechterik Deacon. Saillant detail is dat zijn personage kampt met een alcoholverslaving. Eerder speelde hij ook in de ziekenhuissoap General Hospital en was hij een van de geduchte tegenstanders van Ralph Macchio in de film 'Karate kid III'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen