Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Klok stopt in december in Las Vegas

Shownieuws

Hans Klok stopt 8 december definitief met zijn show 'The beauty of magic' in Las Vegas. Producent Stage Entertainment bevestigt dat de show niet wordt verlengd.

Hans Klok stopt op 8 december definitief met de show 'The beauty of magic' in Las Vegas. Een woordvoerder van producent Stage Entertainment heeft dat dinsdag bevestigd. De Nederlandse illusionist laat sinds 19 mei zijn trucjes zien in het Planet Hollywood Resort & Casino in de Amerikaanse gokstad. Hij wordt daarbij geassisteerd door onder anderen Pamela Anderson.

Stage Entertainment zegt tevreden te zijn over het avontuur van Klok in Amerika. "Het is absoluut een avontuur om een onbekende Nederlander een show te laten doen in een stad waar hij moet concurreren met zo'n honderd andere shows. Het heeft dan ook veel tijd, geld en energie gekost, maar het is helemaal naar tevredenheid verlopen."

De kaartverkoop, die volgens verschillende berichten niet denderend liep, heeft de producent naar eigen zeggen niet teleurgesteld. "We hebben de show na drie maanden voor twaalf weken kunnen verlengen tot en met december. Dus daar zijn we heel tevreden over", stelt de woordvoerder. "En we hebben ook meer shows per week ingevoerd. Dus de kaartverkoop is hartstikke goed gegaan."

Na Las Vegas eindigt het 'The beauty of magic'-avontuur niet voor de 38-jarige magiër. De volgende stap is Europa volgens de producent. "We hebben opties om de shows in Europa door te zetten. Maar er is nog niets definitief, dus daar willen we verder nog geen uitspraken over doen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen