Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon voor Patrick Kluivert kroon op liefde

Shownieuws

Patrick Kluivert ziet zijn pasgeboren zoontje Shane Patrick Kluivert als de kroon op zijn liefde voor vriendin Rossana Lima. "Hij is een heerlijk ventje."

Patrick Kluivert ziet zijn pasgeboren zoontje Shane als de kroon op zijn liefde voor vriendin Rossana Lima. Ook is zijn nieuwe telg, die hij 'een heerlijk ventje, echt eentje om op te eten' noemt, volgens de voetballer een échte Kluivert. "Hij heeft geloof ik het meeste weg van mij", zegt hij dinsdag in De Telegraaf. "Al moet iedereen dat voor zichzelf beoordelen."

Na de komst van de kleine Shane heeft de 31-jarige Kluivert vier zoons. Met ex-vrouw Angela van Hulten kreeg hij al Quincy (10), Justin (8) en Ruben (6). "Ja, ik ben kennelijk een jongensvader. Een meisje had ik ook leuk gevonden, maar het gaat er uiteindelijk om dat je kind gezond is."

Shane heeft als tweede naam Patrick, waardoor hij dezelfde initialen heeft als zijn vader, alleen in een andere volgorde. "Ik heb de letters P.S.K. en Shane S.P.K. Daarvoor hebben we expres gekozen. Rossana en ik vonden het mooi om onze zoon naar mij te vernoemen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen