Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamie Foxx wil Amsterdamse woonboot

Shownieuws

Jamie Foxx zou zo op een Amsterdamse woonboot gaan wonen. De Amerikaanse filmster was in de hoofdstad om te praten over zijn nieuwe film 'The kingdom'.

Jamie Foxx zou best op een Amsterdamse woonboot willen wonen. Dat zei de Amerikaanse filmster maandag tijdens zijn bezoekje aan de hoofdstad, waar hij de Nederlandse pers te woord stond in het Amstel hotel. "Moet je zien hoe prachtig die boten zijn", glunderde Foxx, die vanuit het hotel uitzicht had op de Amstel. "Ik zou er zo in gaan wonen."

Ook van de voorbijfietsende vrouwen was de acteur erg onder de indruk. En dan niet van de oer-Hollandse blondines of de parmantige studentes. Foxx had slechts oog voor moeders met bakfietsen. "Wauw, ze zien er zo gelukkig uit. Lekker op de fiets met twee kinderen in zo'n bak. Amazing. Ik zou best met een Nederlandse vrouw willen trouwen."

Foxx is in Nederland om te praten over zijn nieuwe film 'The kingdom'. Daarin speelt hij een FBI-agent die met zijn team naar Saoedi-Arabië gaat om terroristen op te sporen. Ook woont hij de galapremière bij, die in aanwezigheid van vele BN'ers plaatsvindt in Tuschinski.

Foxx is bekend van films als 'Miami Vice', 'Dreamgirls' en 'Collateral'. Voor zijn titelrol in 'Ray' over Ray Charles kreeg hij in 2004 de Oscar voor beste acteur. Vanaf 11 oktober draait 'The kingdom', waarin ook Jennifer Garner en Chris Cooper spelen, in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen