Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fedde le Grand opnieuw in Britse top tien

Shownieuws

De Nederlandse dj Fedde le Grand heeft voor de derde keer een Britse toptienhit. Zijn nummer 'Let me think about it' staat op vijf in de UK Singles Chart.

De Nederlandse dj Fedde le Grand is opnieuw doorgedrongen tot de hoogste regionen van de Britse hitlijsten. Zijn nummer 'Let me think about it' met zangeres Ida Corr is binnengekomen op de vijfde plaats van de UK Singles Chart. Het is de derde toptienhit van Le Grand in Groot-Brittannië.

Eind vorig jaar bereikte de 30-jarige dj de eerste plaats in de Britse hitlijsten met 'Put your hands up for Detroit'. In maart stond hij op zeven met 'The creeps', een nummer met de Deense zangeres Camille Jones.

Door zijn grote succes in Groot-Brittannië wist Le Grand grote namen voor zich te winnen. Zo maakte hij een remix voor Robbie Williams en werd 'Put your hands up for Detroit' op zijn beurt geremixed door rapgroep D12 uit Detroit.

In de UK Single Charts staan de Sugababes momenteel op één met 'About you now'. In de albumlijst is de eerste plaats voor de nieuwe plaat van de Foo Fighters, 'Echoes, silence, patience & grace'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen