Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spice Girls-concert in 38 seconden uitverkocht

Shownieuws

De kaarten voor het concert dat de meidengroep Spice Girls in Londen geven, waren in 38 seconden uitverkocht. De dames geven nu nog drie concerten in Londen.

Alle kaarten voor het concert dat de Spice Girls in Londen geven zijn uitverkocht. Precies 38 seconden nadat de fans die zich geregistreerd hadden een e-mail ontvingen waarin bekend werd gemaakt dat de verkoop was begonnen, waren alle kaartjes verkocht. Dat meldt de BBC.

In allerijl is besloten dat Posh, Scary, Ginger, Sporty en Baby nog drie shows geven in de O2 Arena in Londen. De kaarten voor de concerten, die op 16 en 18 december en op 2 januari worden gegeven, zijn momenteel verkrijgbaar voor fans die zich eerder hebben geregistreerd op de site van de Britse meidengroep.

Op veilingsite eBay verschijnen nu al de eerste kaarten voor het concert van 15 december. Fans kunnen voor bedragen tot zeshonderd euro een kaartje bemachtigen voor de show.

Victoria Beckham, Mel C, Emma Bunton, Mel B en Geri Halliwell beginnen op 2 december in Vancouver aan hun reünietournee. Ze treden vervolgens op in 28 steden, waaronder Sjanghai, Londen, Madrid, Keulen, Sydney en Kaapstad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen